Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ ГРАНД ГОЛД 500Г

КАФЕ ГРАНД ГОЛД 500Г
199,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000221
Информациии за производот "КАФЕ ГРАНД ГОЛД 500Г"
Корисни линкови за "КАФЕ ГРАНД ГОЛД 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ ГРАНД ГОЛД 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 3,7 %

- 8,85 %

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (100,00 MKD * / 1 kg)
100,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (110,00 MKD * / 1 kg)
110,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.

- 7,14 %

КАКАО КРАШ 100Г КАКАО КРАШ 100Г
52,00 ден. 56,00 ден.

- 5,3 %

ЦЕВИТАНА ЛИМОН 500Г ЦЕВИТАНА ЛИМОН 500Г
125,00 ден. 132,00 ден.

- 6,27 %

- 4,49 %

- 3,98 %

- 3,7 %

- 6,27 %

- 17,78 %

КАФЕ ГРАНД СТРОНГ 100Г КАФЕ ГРАНД СТРОНГ 100Г
37,00 ден. 45,00 ден.

- 4,49 %

ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (689,00 MKD * / 1 kg)
689,00 ден.

- 10,66 %

- 13,42 %

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.

- 8,57 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 35,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.

- 6,08 %

УРДА ЗДРАВЈЕ ВАКУМ /КГ УРДА ЗДРАВЈЕ ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.2 kg (139,00 MKD * / 1 kg)
139,00 ден. 148,00 ден.
КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1 КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1
Содржжина 0.15 kg (435,00 MKD * / 1 kg)
435,00 ден.

- 11,36 %

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (250,00 MKD * / 1 kg)
250,00 ден.
Прегледани