Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ ГРАНД ДЕ ЛУКС 200Г

КАФЕ ГРАНД ДЕ ЛУКС 200Г
89,00 ден. * 96,00 ден. * (7,29% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000222
Информациии за производот "КАФЕ ГРАНД ДЕ ЛУКС 200Г"
Корисни линкови за "КАФЕ ГРАНД ДЕ ЛУКС 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ ГРАНД ДЕ ЛУКС 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 1,79 %

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 3,17 %

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.

- 9,84 %

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден.

- 4,62 %

ГРАШОК ФРИКОМ 450Г ГРАШОК ФРИКОМ 450Г
62,00 ден. 65,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 6,67 %

ФЛИПС СМОКИ 225Г ФЛИПС СМОКИ 225Г
42,00 ден. 45,00 ден.

- 8,55 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (310,00 MKD * / 1 kg)
310,00 ден. 339,00 ден.

- 4,65 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.

- 12,68 %

- 7,14 %

КАКАО КРАШ 100Г КАКАО КРАШ 100Г
52,00 ден. 56,00 ден.

- 5,63 %

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.

- 9,32 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден. 429,00 ден.

- 4,49 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.

- 7,14 %

- 30,77 %

- 15,76 %

- 3,39 %

ПРШУТ ГРЕИСИНГЕР СВИНСКИ /КГ ПРШУТ ГРЕИСИНГЕР СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.040,00 MKD * / 1 kg)
1.040,00 ден.

- 2,17 %

ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л
45,00 ден. 46,00 ден.

- 5 %

ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л
19,00 ден. 20,00 ден.

- 13,04 %

- 13,04 %

- 4,62 %

ГРАШОК ФРИКОМ 450Г ГРАШОК ФРИКОМ 450Г
62,00 ден. 65,00 ден.

- 9,09 %

МАРГАРИН КРИСТАЛ 250Г МАРГАРИН КРИСТАЛ 250Г
30,00 ден. 33,00 ден.

- 8,55 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (310,00 MKD * / 1 kg)
310,00 ден. 339,00 ден.

- 4,84 %

ЛУБЕНИЦА ЛУБЕНИЦА
Содржжина 0.5 kg (17,00 MKD * / 1 kg)
17,00 ден.

- 12,22 %

- 11,58 %

- 12,22 %

- 12 %

- 11,76 %

- 13,7 %

Прегледани