Продуктот е успешно додаден.

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
135,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 004569
Информациии за производот "МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л"
Корисни линкови за "МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (74,00 MKD * / 1 kg)
74,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (60,00 MKD * / 1 kg)
60,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (129,00 MKD * / 1 kg)
129,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (395,00 MKD * / 1 kg)
395,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (128,00 MKD * / 1 kg)
128,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (162,00 MKD * / 1 kg)
162,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (31,00 MKD * / 1 kg)
31,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (490,00 MKD * / 1 kg)
490,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
МАСЛИНКИ КАЛАМАТА БЕЗ СЕМКА ЛАРЏ 201-230 /КГ МАСЛИНКИ КАЛАМАТА БЕЗ СЕМКА ЛАРЏ 201-230 /КГ
Содржжина 0.15 kg (529,00 MKD * / 1 kg)
529,00 ден.
КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (290,00 MKD * / 1 kg)
290,00 ден.
Прегледани