Продуктот е успешно додаден.

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. * 36,00 ден. * (11,11% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 004133
Информациии за производот "ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г"
Корисни линкови за "ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.

- 6,35 %

- 7,81 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 64,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.

- 7,19 %

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.

- 8,85 %

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.

- 8,02 %

- 6 %

СОК КОКА КОЛА 1.25Л СОК КОКА КОЛА 1.25Л
47,00 ден. 50,00 ден.

- 15,38 %

- 17,31 %

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.

- 5,63 %

- 11,36 %

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.

- 7,14 %

КАКАО КРАШ 100Г КАКАО КРАШ 100Г
52,00 ден. 56,00 ден.

- 6,99 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден. 429,00 ден.

- 15,15 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 1 kg
32,00 ден.

- 2,9 %

КАФЕ Ц 200Г КАФЕ Ц 200Г
67,00 ден. 69,00 ден.

- 18,54 %

КЕСИ ФИНО ЕКСТРА 160Л 10/1 КЕСИ ФИНО ЕКСТРА 160Л 10/1
145,00 ден. 178,00 ден.

- 8,7 %

- 7,19 %

- 8,85 %

- 22,61 %

ПУТЕР МАЕСТРО 82%ММ 200Г ПУТЕР МАЕСТРО 82%ММ 200Г
89,00 ден. 115,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН КРУГ /КГ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН КРУГ /КГ
Содржжина 0.15 kg (439,00 MKD * / 1 kg)
439,00 ден.

- 6,99 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден. 429,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.

- 7,14 %

КАКАО КРАШ 100Г КАКАО КРАШ 100Г
52,00 ден. 56,00 ден.
СИРЕЊЕ ВЕМИЛК МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ВЕМИЛК МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 27,37 %

- 16,41 %

СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (275,00 MKD * / 1 kg)
275,00 ден. 329,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ОВЧИ МАЈЧИНА Д./МАГ /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ОВЧИ МАЈЧИНА Д./МАГ /КГ
Содржжина 0.15 kg (569,00 MKD * / 1 kg)
569,00 ден.

- 5,87 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ
Содржжина 0.5 kg (545,00 MKD * / 1 kg)
545,00 ден. 579,00 ден.

- 6,27 %

- 9,32 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден. 429,00 ден.
Прегледани