Продуктот е успешно додаден.

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. * 34,00 ден. * (5,88% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 004133
Информациии за производот "ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г"
Корисни линкови за "ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 3,7 %

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.

- 6,35 %

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.

- 8,85 %

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.

- 7,81 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 64,00 ден.

- 13,42 %

- 8,02 %

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.

- 5,63 %

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (149,00 MKD * / 1 kg)
149,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 1 kg
27,00 ден.

- 7,14 %

КАКАО КРАШ 100Г КАКАО КРАШ 100Г
52,00 ден. 56,00 ден.

- 2,17 %

ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л
45,00 ден. 46,00 ден.

- 9,52 %

- 4,62 %

ГРАШОК ФРИКОМ 450Г ГРАШОК ФРИКОМ 450Г
62,00 ден. 65,00 ден.

- 22,94 %

МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (420,00 MKD * / 1 kg)
420,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (420,00 MKD * / 1 kg)
420,00 ден.

- 2,17 %

ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л
45,00 ден. 46,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 1 kg
27,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (115,00 MKD * / 1 kg)
115,00 ден.

- 5,27 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ОВЧИ МАЈЧИНА Д./МАГ /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ОВЧИ МАЈЧИНА Д./МАГ /КГ
Содржжина 0.15 kg (539,00 MKD * / 1 kg)
539,00 ден. 569,00 ден.

- 33,47 %

ТАВА ПЕТРА ГРАНИТ 26СМ ТАВА ПЕТРА ГРАНИТ 26СМ
499,00 ден. 750,00 ден.

- 42,11 %

- 42,11 %

- 42,11 %

- 42,11 %

Прегледани