Продуктот е успешно додаден.

ШЕЌЕР АГРАГОЛД ДЕМЕРАРА КАФЕАВ 500Г

ШЕЌЕР АГРАГОЛД ДЕМЕРАРА КАФЕАВ 500Г
49,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000139
Информациии за производот "ШЕЌЕР АГРАГОЛД ДЕМЕРАРА КАФЕАВ 500Г"
Корисни линкови за "ШЕЌЕР АГРАГОЛД ДЕМЕРАРА КАФЕАВ 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ШЕЌЕР АГРАГОЛД ДЕМЕРАРА КАФЕАВ 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 9,73 %

- 3,7 %

- 8,16 %

- 3,03 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 33,00 ден.

- 11,54 %

- 11,9 %

- 8,57 %

ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г
32,00 ден. 35,00 ден.

- 8,59 %

ПУТЕР ПРЕЗИДЕНТ 200Г ПУТЕР ПРЕЗИДЕНТ 200Г
117,00 ден. 128,00 ден.

- 6,52 %

- 7,14 %

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 6,35 %

- 10 %

СТОБИ ФЛИПС 40Г СТОБИ ФЛИПС 40Г
9,00 ден. 10,00 ден.

- 42,11 %

- 42,11 %

ФИЛЕ ПИЛЕШКО ЦЕКИН ЗАМРЗНАТО /КГ ТАЦНА ФИЛЕ ПИЛЕШКО ЦЕКИН ЗАМРЗНАТО /КГ ТАЦНА
Содржжина 0.5 kg (369,00 MKD * / 1 kg)
369,00 ден.

- 10,29 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
61,00 ден. 68,00 ден.

- 11,9 %

- 10,29 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
61,00 ден. 68,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (650,00 MKD * / 1 kg)
650,00 ден.

- 12,5 %

ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г
42,00 ден. 48,00 ден.

- 8,57 %

ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г
32,00 ден. 35,00 ден.

- 8,59 %

ПУТЕР ПРЕЗИДЕНТ 200Г ПУТЕР ПРЕЗИДЕНТ 200Г
117,00 ден. 128,00 ден.

- 6,52 %

- 9,52 %

- 8,16 %

- 7,14 %

- 3,7 %

- 6,35 %

- 10 %

СТОБИ ФЛИПС 40Г СТОБИ ФЛИПС 40Г
9,00 ден. 10,00 ден.
Прегледани