Продуктот е успешно додаден.

ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л

ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л
19,00 ден. * 20,00 ден. * (5% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 004101
Информациии за производот "ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л"
Корисни линкови за "ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.

- 7,81 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 64,00 ден.

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (149,00 MKD * / 1 kg)
149,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.

- 28,18 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден. 110,00 ден.

- 6,42 %

ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден. 405,00 ден.

- 6,35 %

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 1 kg
27,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.

- 3,45 %

ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.

- 14,93 %

ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДРВА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДРВА /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден. 469,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.

- 4,62 %

ГРАШОК ФРИКОМ 450Г ГРАШОК ФРИКОМ 450Г
62,00 ден. 65,00 ден.

- 7,29 %

МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1 МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1
89,00 ден. 96,00 ден.

- 10,32 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ 650МЛ МАЈОНЕЗ ТОМИ 650МЛ
139,00 ден. 155,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
33,00 ден.
ЛУК /КГ ЛУК /КГ
Содржжина 0.2 kg (159,00 MKD * / 1 kg)
159,00 ден.

- 19,1 %

КАФЕ ГРАНД СТРОНГ 200Г КАФЕ ГРАНД СТРОНГ 200Г
72,00 ден. 89,00 ден.

- 27,14 %

- 14,79 %

СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
Прегледани