Продуктот е успешно додаден.

ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ

ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
35,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002029
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ"
Корисни линкови за "ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (98,00 MKD * / 1 kg)
98,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (133,00 MKD * / 1 kg)
133,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (285,00 MKD * / 1 kg)
285,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
26,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.5 kg (139,00 MKD * / 1 kg)
139,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (88,00 MKD * / 1 kg)
88,00 ден.
КРУША САНТА МАРИЈА КРУША САНТА МАРИЈА
Содржжина 0.5 kg (122,00 MKD * / 1 kg)
122,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
59,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (580,00 MKD * / 1 kg)
580,00 ден.

- 24,18 %

БРИСАЧИ ВИОЛЕТА 2/1 БРИСАЧИ ВИОЛЕТА 2/1
69,00 ден. 91,00 ден.
КРУША САНТА МАРИЈА КРУША САНТА МАРИЈА
Содржжина 0.5 kg (122,00 MKD * / 1 kg)
122,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
59,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (98,00 MKD * / 1 kg)
98,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
Прегледани