Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

ЛУБЕНИЦА

ЛУБЕНИЦА
13,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (13,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002077
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "ЛУБЕНИЦА"
Корисни линкови за "ЛУБЕНИЦА"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЛУБЕНИЦА"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (20,00 MKD * / 1 kg)
20,00 ден.
ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.

- 28,57 %

ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден. 49,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.

- 29,09 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден. 55,00 ден.
КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (295,00 MKD * / 1 kg)
295,00 ден.
ПРАСКА НЕКТАРИНА ПРАСКА НЕКТАРИНА
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (320,00 MKD * / 1 kg)
320,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.

- 21,05 %

ПРАСКИ ПРАСКИ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ПРАСКА НЕКТАРИНА ПРАСКА НЕКТАРИНА
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (20,00 MKD * / 1 kg)
20,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.

- 28,57 %

ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден. 49,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.

- 21,05 %

Прегледани