Продуктот е успешно додаден.

ПРАСКА НЕКТАРИНА

ПРАСКА НЕКТАРИНА
79,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002094
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "ПРАСКА НЕКТАРИНА"
Корисни линкови за "ПРАСКА НЕКТАРИНА"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПРАСКА НЕКТАРИНА"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ПРАСКИ ПРАСКИ
Содржжина 0.5 kg (56,00 MKD * / 1 kg)
56,00 ден.
ЛУБЕНИЦА ЛУБЕНИЦА
Содржжина 0.5 kg (13,00 MKD * / 1 kg)
13,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (83,00 MKD * / 1 kg)
83,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
ДИЊА РУСКИ АНАНАС /КГ ДИЊА РУСКИ АНАНАС /КГ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
СЛИВИ МОДРИ СЛИВИ МОДРИ
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
Прегледани