Продуктот е успешно додаден.

САЛАТА МЕШАНА 1ПАРЧЕ

САЛАТА МЕШАНА 1ПАРЧЕ
72,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 011227
Информациии за производот "САЛАТА МЕШАНА 1ПАРЧЕ"
Корисни линкови за "САЛАТА МЕШАНА 1ПАРЧЕ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "САЛАТА МЕШАНА 1ПАРЧЕ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (61,00 MKD * / 1 kg)
61,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (74,00 MKD * / 1 kg)
74,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА НАТУРАЛНА 121-140 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА НАТУРАЛНА 121-140 /КГ
Содржжина 0.15 kg (340,00 MKD * / 1 kg)
340,00 ден.
КРУША САНТА МАРИЈА КРУША САНТА МАРИЈА
Содржжина 0.5 kg (116,00 MKD * / 1 kg)
116,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (42,00 MKD * / 1 kg)
42,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
Прегледани