Продуктот е успешно додаден.

ДОМАТ

ДОМАТ
78,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002014
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "ДОМАТ"
Корисни линкови за "ДОМАТ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДОМАТ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (74,00 MKD * / 1 kg)
74,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (143,00 MKD * / 1 kg)
143,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (91,00 MKD * / 1 kg)
91,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (32,00 MKD * / 1 kg)
32,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ
Содржжина 0.5 kg (739,00 MKD * / 1 kg)
739,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (490,00 MKD * / 1 kg)
490,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (91,00 MKD * / 1 kg)
91,00 ден.
ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (660,00 MKD * / 1 kg)
660,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА СОЛЕТА СВИНСКА ЧАДЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА СОЛЕТА СВИНСКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (625,00 MKD * / 1 kg)
625,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (74,00 MKD * / 1 kg)
74,00 ден.
Прегледани