Продуктот е успешно додаден.

КРАСТАВИЦА

КРАСТАВИЦА
128,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (128,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002015
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "КРАСТАВИЦА"
Корисни линкови за "КРАСТАВИЦА"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КРАСТАВИЦА"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (54,00 MKD * / 1 kg)
54,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (139,00 MKD * / 1 kg)
139,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (175,00 MKD * / 1 kg)
175,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
25,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
26,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (97,00 MKD * / 1 kg)
97,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
25,00 ден.
Прегледани