Продуктот е успешно додаден.

КОМПИР

КОМПИР
53,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (53,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002016
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "КОМПИР"
Корисни линкови за "КОМПИР"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КОМПИР"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (149,00 MKD * / 1 kg)
149,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (319,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
33,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (215,00 MKD * / 1 kg)
215,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.5 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
59,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
КРОМИД ЦРВЕН / КГ КРОМИД ЦРВЕН / КГ
Содржжина 0.5 kg (94,00 MKD * / 1 kg)
94,00 ден.
БРОКУЛА /КГ БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (229,00 MKD * / 1 kg)
229,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈИ КРУГ /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈИ КРУГ /КГ
Содржжина 0.5 kg (463,00 MKD * / 1 kg)
463,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (492,00 MKD * / 1 kg)
492,00 ден.
Прегледани