Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

КРОМИД МЛАД КИТКА

КРОМИД МЛАД КИТКА
20,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 002057
Информациии за производот "КРОМИД МЛАД КИТКА"
Корисни линкови за "КРОМИД МЛАД КИТКА"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КРОМИД МЛАД КИТКА"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (45,00 MKD * / 1 kg)
45,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (63,00 MKD * / 1 kg)
63,00 ден.
КРОМИД ЦРВЕН / КГ КРОМИД ЦРВЕН / КГ
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
32,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (84,00 MKD * / 1 kg)
84,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (24,00 MKD * / 1 kg)
24,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.

- 4,49 %

КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г
85,00 ден. 89,00 ден.
ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА
Содржжина 0.5 kg (45,00 MKD * / 1 kg)
45,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
ЦЕЛЕР ЦЕЛЕР
65,00 ден.
БРОКУЛА /КГ БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (230,00 MKD * / 1 kg)
230,00 ден.
СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (295,00 MKD * / 1 kg)
295,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
РУКОЛА РУКОЛА
25,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ЛУБЕНИЦА ЛУБЕНИЦА
Содржжина 0.5 kg (13,00 MKD * / 1 kg)
13,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
АНАНАС АНАНАС
Содржжина 0.2 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
РОТКВИЦА РОТКВИЦА
26,00 ден.
Прегледани