Продуктот е успешно додаден.

СОК СИНАЛКО ОРАНЖ 2Л

СОК СИНАЛКО ОРАНЖ 2Л
39,00 ден. * 45,00 ден. * (13,33% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 004772
Информациии за производот "СОК СИНАЛКО ОРАНЖ 2Л"
Корисни линкови за "СОК СИНАЛКО ОРАНЖ 2Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК СИНАЛКО ОРАНЖ 2Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (547,00 MKD * / 1 kg)
547,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (459,00 MKD * / 1 kg)
459,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (365,00 MKD * / 1 kg)
365,00 ден.
Прегледани