Продуктот е успешно додаден.

СОК КИМ ОД ДОМАТИ 1Л

СОК КИМ ОД ДОМАТИ 1Л
75,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000188
Информациии за производот "СОК КИМ ОД ДОМАТИ 1Л"
Корисни линкови за "СОК КИМ ОД ДОМАТИ 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК КИМ ОД ДОМАТИ 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (380,00 MKD * / 1 kg)
380,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
ЦИТРОН ЖОЛТ ЦИТРОН ЖОЛТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.

- 8,62 %

КАКАО КРАШ 100Г КАКАО КРАШ 100Г
53,00 ден. 58,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.

- 21,25 %

ПУТЕР ЗБРЕГОВ 250Г ПУТЕР ЗБРЕГОВ 250Г
126,00 ден. 160,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (580,00 MKD * / 1 kg)
580,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ ОВЧИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ ОВЧИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (580,00 MKD * / 1 kg)
580,00 ден.
Прегледани