Продуктот е успешно додаден.

СОК КИМ ОД ДОМАТИ 200МЛ

СОК КИМ ОД ДОМАТИ 200МЛ
25,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000189
Информациии за производот "СОК КИМ ОД ДОМАТИ 200МЛ"
Корисни линкови за "СОК КИМ ОД ДОМАТИ 200МЛ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК КИМ ОД ДОМАТИ 200МЛ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 3,33 %

- 6,06 %

ФСТАЦИ МЕЏИК 150Г ФСТАЦИ МЕЏИК 150Г
155,00 ден. 165,00 ден.

- 9,26 %

АЈРАН СУТАШ 1Л АЈРАН СУТАШ 1Л
49,00 ден. 54,00 ден.

- 31,25 %

ПРАСКИ ПРАСКИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (33,00 MKD * / 1 kg)
33,00 ден.
МОДАР ПАТЛИЏАН /КГ МОДАР ПАТЛИЏАН /КГ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (64,00 MKD * / 1 kg)
64,00 ден.

- 12,96 %

ПЧЕНКА ПОДРАВКА 340Г ПЧЕНКА ПОДРАВКА 340Г
47,00 ден. 54,00 ден.

- 5,17 %

ЈОГУРТ БИТОЛСКИ 2.8% 1КГ ЈОГУРТ БИТОЛСКИ 2.8% 1КГ
55,00 ден. 58,00 ден.

- 7,14 %

КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г
78,00 ден. 84,00 ден.

- 2,17 %

ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л
45,00 ден. 46,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.

- 12,75 %

ОРИЗ СОНЧЕВА ДОЛИНА 900Г ОРИЗ СОНЧЕВА ДОЛИНА 900Г
89,00 ден. 102,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ЦИТРОН ЖОЛТ ЦИТРОН ЖОЛТ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
Прегледани