Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 50% 1Л

СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 50% 1Л
59,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000009
Информациии за производот "СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 50% 1Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 50% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 50% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (444,00 MKD * / 1 kg)
444,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА СИРОВ /КГ БАДЕМ ЧЕЗА СИРОВ /КГ
Содржжина 0.15 kg (589,00 MKD * / 1 kg)
589,00 ден.

- 13,48 %

- 10,45 %

СОК ВИВА ЈАБОЛКО 100% 1Л СОК ВИВА ЈАБОЛКО 100% 1Л
60,00 ден. 67,00 ден.

- 14,49 %

СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈО БИЕНО /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈО БИЕНО /КГ
Содржжина 0.5 kg (440,00 MKD * / 1 kg)
440,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (595,00 MKD * / 1 kg)
595,00 ден.
ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (999,00 MKD * / 1 kg)
999,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (385,00 MKD * / 1 kg)
385,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (547,00 MKD * / 1 kg)
547,00 ден.
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (529,00 MKD * / 1 kg)
529,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА СОЛЕТА СВИНСКА ЧАДЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА СОЛЕТА СВИНСКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (460,00 MKD * / 1 kg)
460,00 ден.
ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (423,00 MKD * / 1 kg)
423,00 ден.
Прегледани