Продуктот е успешно додаден.

ПИЈАЛОК ФРУКТАЛ КЛАСИК БОРОВНИЦА/ГРОЗЈЕ 1Л

ПИЈАЛОК ФРУКТАЛ КЛАСИК БОРОВНИЦА/ГРОЗЈЕ 1Л
49,00 ден. * 59,00 ден. * (16,95% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001389
Информациии за производот "ПИЈАЛОК ФРУКТАЛ КЛАСИК БОРОВНИЦА/ГРОЗЈЕ 1Л"
Корисни линкови за "ПИЈАЛОК ФРУКТАЛ КЛАСИК БОРОВНИЦА/ГРОЗЈЕ 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПИЈАЛОК ФРУКТАЛ КЛАСИК БОРОВНИЦА/ГРОЗЈЕ 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ
Содржжина 0.2 kg (206,00 MKD * / 1 kg)
206,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (585,00 MKD * / 1 kg)
585,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
Прегледани