Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР ПРАСКА 1.5Л

СОК НЕКТАР ПРАСКА 1.5Л
59,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000014
Информациии за производот "СОК НЕКТАР ПРАСКА 1.5Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР ПРАСКА 1.5Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР ПРАСКА 1.5Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 3,7 %

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 5,17 %

ЈОГУРТ БИТОЛСКИ 2.8% 1КГ ЈОГУРТ БИТОЛСКИ 2.8% 1КГ
55,00 ден. 58,00 ден.

- 4,84 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 62,00 ден.

- 9,09 %

ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 425МЛ ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 425МЛ
50,00 ден. 55,00 ден.

- 10,05 %

ГРАДИ ВЕЗЕ ШАРИ ПИЛЕШКИ ДИМЕНИ /КГ ГРАДИ ВЕЗЕ ШАРИ ПИЛЕШКИ ДИМЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден. 388,00 ден.
Прегледани