Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 1.5Л

СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 1.5Л
66,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000018
Информациии за производот "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 1.5Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 1.5Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 1.5Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 8,7 %

- 8,81 %

- 11,11 %

СОК СИНАЛКО ОРАНЖ 2Л СОК СИНАЛКО ОРАНЖ 2Л
40,00 ден. 45,00 ден.

- 8,89 %

СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л
41,00 ден. 45,00 ден.

- 9,81 %

КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден. 520,00 ден.

- 5,15 %

СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА  /КГ СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (479,00 MKD * / 1 kg)
479,00 ден. 505,00 ден.

- 10,68 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (276,00 MKD * / 1 kg)
276,00 ден. 309,00 ден.

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.
Прегледани