Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л

СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л
18,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000026
Информациии за производот "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 11,24 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (103,00 MKD * / 1 kg)
103,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.
ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
МАСЛИНКИ КАЛАМАТА БЕЗ СЕМКА ЛАРЏ 201-230 /КГ МАСЛИНКИ КАЛАМАТА БЕЗ СЕМКА ЛАРЏ 201-230 /КГ
Содржжина 0.15 kg (540,00 MKD * / 1 kg)
540,00 ден.
МАСЛИНКИ ЛИКОМ НАТУРАЛНИ 91-100 КГ МАСЛИНКИ ЛИКОМ НАТУРАЛНИ 91-100 КГ
Содржжина 0.15 kg (495,00 MKD * / 1 kg)
495,00 ден.
Прегледани