Продуктот е успешно додаден.

СОК ВОЧНЕ КАПИ ЈАБОЛКО 2Л

СОК ВОЧНЕ КАПИ ЈАБОЛКО 2Л
64,00 ден. * 79,00 ден. * (18,99% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000041
Информациии за производот "СОК ВОЧНЕ КАПИ ЈАБОЛКО 2Л"
Корисни линкови за "СОК ВОЧНЕ КАПИ ЈАБОЛКО 2Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК ВОЧНЕ КАПИ ЈАБОЛКО 2Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

МОРТАДЕЛА РОСА ЛЕОНЧИНИ 1/2 /КГ МОРТАДЕЛА РОСА ЛЕОНЧИНИ 1/2 /КГ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден.
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (529,00 MKD * / 1 kg)
529,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (629,00 MKD * / 1 kg)
629,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (489,00 MKD * / 1 kg)
489,00 ден.
Прегледани