Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 100% 1Л

СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 100% 1Л
59,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000005
Информациии за производот "СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 100% 1Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 100% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 100% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 25 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (45,00 MKD * / 1 kg)
45,00 ден. 60,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (56,00 MKD * / 1 kg)
56,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.

- 6,11 %

ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ /КГ ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ /КГ
Содржжина 0.15 kg (215,00 MKD * / 1 kg)
215,00 ден. 229,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈИ КРУГ /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈИ КРУГ /КГ
Содржжина 0.5 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (315,00 MKD * / 1 kg)
315,00 ден.

- 10,29 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
61,00 ден. 68,00 ден.

- 13,16 %

ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 212МЛ ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 212МЛ
33,00 ден. 38,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (520,00 MKD * / 1 kg)
520,00 ден.

- 7,44 %

ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден. 215,00 ден.

- 5,88 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 34,00 ден.

- 42,11 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈИ КРУГ /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈИ КРУГ /КГ
Содржжина 0.5 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (315,00 MKD * / 1 kg)
315,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕЦ ЗЕЛЕНА ДОЛИНА 45% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕЦ ЗЕЛЕНА ДОЛИНА 45% /КГ
Содржжина 0.15 kg (420,00 MKD * / 1 kg)
420,00 ден.

- 13,42 %

КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (520,00 MKD * / 1 kg)
520,00 ден.

- 2,63 %

- 6,42 %

ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден. 405,00 ден.

- 7,25 %

СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ДРВА /КГ СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ДРВА /КГ
Содржжина 0.15 kg (435,00 MKD * / 1 kg)
435,00 ден. 469,00 ден.
Прегледани