Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР БОРОВНИЦА 40% 1Л

СОК НЕКТАР БОРОВНИЦА 40% 1Л
99,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000006
Информациии за производот "СОК НЕКТАР БОРОВНИЦА 40% 1Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР БОРОВНИЦА 40% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР БОРОВНИЦА 40% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ КРАВЈИ 500Г КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ КРАВЈИ 500Г
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.

- 3,33 %

СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 6,99 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден. 429,00 ден.

- 6,27 %

СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден. 319,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.

- 14,39 %

- 6,35 %

СИРЕЊЕ БИЕНО ВЕМИЛК ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ БИЕНО ВЕМИЛК ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.

- 14,84 %

- 15,08 %

ВОСОК ТРАКИ ВЕЕТ  20/1 ВОСОК ТРАКИ ВЕЕТ 20/1
259,00 ден. 305,00 ден.

- 11,29 %

МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.

- 8,55 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (310,00 MKD * / 1 kg)
310,00 ден. 339,00 ден.
Прегледани