Продуктот е успешно додаден.

ВИНО СТОБИ РОЗЕ 1Л

ВИНО СТОБИ РОЗЕ 1Л
103,00 ден. * 124,00 ден. * (16,94% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 003564
Информациии за производот "ВИНО СТОБИ РОЗЕ 1Л"
Корисни линкови за "ВИНО СТОБИ РОЗЕ 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ВИНО СТОБИ РОЗЕ 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (325,00 MKD * / 1 kg)
325,00 ден.
ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (679,00 MKD * / 1 kg)
679,00 ден.

- 7,69 %

СОК ГАЗОЗА 1.5Л СОК ГАЗОЗА 1.5Л
36,00 ден. 39,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (335,00 MKD * / 1 kg)
335,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (410,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден.
Прегледани