Продуктот е успешно додаден.

ПИЛЕШКИ КРИЛЦА ПЕРУТНИНА 750Г

ПИЛЕШКИ КРИЛЦА ПЕРУТНИНА 750Г
279,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 002555
Информациии за производот "ПИЛЕШКИ КРИЛЦА ПЕРУТНИНА 750Г"
Корисни линкови за "ПИЛЕШКИ КРИЛЦА ПЕРУТНИНА 750Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПИЛЕШКИ КРИЛЦА ПЕРУТНИНА 750Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 7,32 %

- 22 %

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.

- 34,43 %

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.

- 2,53 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1
77,00 ден. 79,00 ден.
Прегледани