Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

ПОГАЧИЦИ ШУНКА/КАШКАВАЛ 480Г

ПОГАЧИЦИ ШУНКА/КАШКАВАЛ 480Г
79,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

Нема на залиха

  • 001458
Информациии за производот "ПОГАЧИЦИ ШУНКА/КАШКАВАЛ 480Г"
Корисни линкови за "ПОГАЧИЦИ ШУНКА/КАШКАВАЛ 480Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПОГАЧИЦИ ШУНКА/КАШКАВАЛ 480Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (63,00 MKD * / 1 kg)
63,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.
Прегледани