Продуктот е успешно додаден.

ПОГАЧИЦИ ФРИКОМ 1КГ

ПОГАЧИЦИ ФРИКОМ 1КГ
129,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000443
Информациии за производот "ПОГАЧИЦИ ФРИКОМ 1КГ"
Корисни линкови за "ПОГАЧИЦИ ФРИКОМ 1КГ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПОГАЧИЦИ ФРИКОМ 1КГ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 34,07 %

- 11,21 %

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 15,38 %

ЛОСОС ДИМЕН КЛАСИК 100Г ЛОСОС ДИМЕН КЛАСИК 100Г
165,00 ден. 195,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН КРУГ /КГ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН КРУГ /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.

- 15,38 %

ЛОСОС ДИМЕН КЛАСИК 100Г ЛОСОС ДИМЕН КЛАСИК 100Г
165,00 ден. 195,00 ден.

- 17,7 %

Прегледани