Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

ПОГАЧИЦИ ПОЛАР ЈАБОЛКО 500Г

ПОГАЧИЦИ ПОЛАР ЈАБОЛКО 500Г
68,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 005409
Информациии за производот "ПОГАЧИЦИ ПОЛАР ЈАБОЛКО 500Г"
Корисни линкови за "ПОГАЧИЦИ ПОЛАР ЈАБОЛКО 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПОГАЧИЦИ ПОЛАР ЈАБОЛКО 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
КРОМИД ЦРВЕН / КГ КРОМИД ЦРВЕН / КГ
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.

- 29,09 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден. 55,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (20,00 MKD * / 1 kg)
20,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 0.5 kg (20,00 MKD * / 1 kg)
20,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.

- 28,57 %

ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден. 49,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КУЛЕН ЗЛАТИБОРАЦ  ДОМАШЕН/КГ КУЛЕН ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШЕН/КГ
Содржжина 0.15 kg (659,00 MKD * / 1 kg)
659,00 ден.
ПРАСКИ ПРАСКИ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ЛУБЕНИЦА ЛУБЕНИЦА
Содржжина 0.5 kg (13,00 MKD * / 1 kg)
13,00 ден.
ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
Прегледани