Продуктот е успешно додаден.

ЛИСНАТО ТЕСТО ПОЛАР МАШНИЧКИ 480Г

ЛИСНАТО ТЕСТО ПОЛАР МАШНИЧКИ 480Г
74,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 005412
Информациии за производот "ЛИСНАТО ТЕСТО ПОЛАР МАШНИЧКИ 480Г"
Корисни линкови за "ЛИСНАТО ТЕСТО ПОЛАР МАШНИЧКИ 480Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЛИСНАТО ТЕСТО ПОЛАР МАШНИЧКИ 480Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (869,00 MKD * / 1 kg)
869,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (625,00 MKD * / 1 kg)
625,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.

- 18,75 %

МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1 МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1
78,00 ден. 96,00 ден.

- 21,82 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден. 55,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.

- 20,43 %

ЦЕДЕВИТА ПОРТОКАЛ 500Г ЦЕДЕВИТА ПОРТОКАЛ 500Г
148,00 ден. 186,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.
Прегледани