Продуктот е успешно додаден.

МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г

МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г
105,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000193
Информациии за производот "МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г"
Корисни линкови за "МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
КАШКАВАЛ МАМАС ПОСЕН /КГ КАШКАВАЛ МАМАС ПОСЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (182,00 MKD * / 1 kg)
182,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ЈАБОЛКО ЈАПОНСКО ЈАБОЛКО ЈАПОНСКО
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 15,38 %

ЛОСОС ДИМЕН КЛАСИК 100Г ЛОСОС ДИМЕН КЛАСИК 100Г
165,00 ден. 195,00 ден.

- 27,83 %

- 16,67 %

- 13,79 %

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 10,24 %

ШАМПОН БЕКУТАН 400МЛ ШАМПОН БЕКУТАН 400МЛ
149,00 ден. 166,00 ден.
ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (869,00 MKD * / 1 kg)
869,00 ден.
МАСЛИНКИ КОНФИТ БЕЗ СЕМКА 141-160 /КГ МАСЛИНКИ КОНФИТ БЕЗ СЕМКА 141-160 /КГ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЗЕЛЕНИ СО ПИПЕРКИ 181-200 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЗЕЛЕНИ СО ПИПЕРКИ 181-200 /КГ
Содржжина 0.15 kg (245,00 MKD * / 1 kg)
245,00 ден.

- 13,79 %

- 14,29 %

САПУН БЕКУТАН 90Г САПУН БЕКУТАН 90Г
24,00 ден. 28,00 ден.

- 15,15 %

- 15,09 %

- 15,79 %

- 15,38 %

- 17,31 %

- 16,67 %

- 7,89 %

Прегледани