Продуктот е успешно додаден.

СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 95Г ТУБА

СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 95Г ТУБА
27,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000152
Информациии за производот "СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 95Г ТУБА"
Корисни линкови за "СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 95Г ТУБА"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 95Г ТУБА"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ ПОДРАВЕЦ ДУКАТ 45% КАШКАВАЛ ПОДРАВЕЦ ДУКАТ 45%
Содржжина 0.15 kg (410,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден.

- 8,16 %

- 5,63 %

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
ЈАБОЛКО МУЦО ЈАБОЛКО МУЦО
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 10,29 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
61,00 ден. 68,00 ден.
Прегледани