Продуктот е успешно додаден.

СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 290Г ТЕГЛА

СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 290Г ТЕГЛА
102,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000154
Информациии за производот "СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 290Г ТЕГЛА"
Корисни линкови за "СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 290Г ТЕГЛА"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СЕНФ ЕТА НАТУРЕТА 290Г ТЕГЛА"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ЦИТРОН ЖОЛТ ЦИТРОН ЖОЛТ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (213,00 MKD * / 1 kg)
213,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (103,00 MKD * / 1 kg)
103,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (34,00 MKD * / 1 kg)
34,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
Прегледани