Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

ДОМАТНА САЛЦА МАКЕДОНИЈА 500Г

ДОМАТНА САЛЦА МАКЕДОНИЈА 500Г
68,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 010754
Информациии за производот "ДОМАТНА САЛЦА МАКЕДОНИЈА 500Г"
Корисни линкови за "ДОМАТНА САЛЦА МАКЕДОНИЈА 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДОМАТНА САЛЦА МАКЕДОНИЈА 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

СРЦА БИБО ПИЛЕШКИ /КГ СРЦА БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (116,00 MKD * / 1 kg)
116,00 ден.

- 43,43 %

СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО ОВЧО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО ОВЧО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (319,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден.
КАРФИОЛ /КГ КАРФИОЛ /КГ
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КОНФИТ ЏАЈАНТС /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КОНФИТ ЏАЈАНТС /КГ
Содржжина 0.15 kg (249,00 MKD * / 1 kg)
249,00 ден.

- 14,13 %

МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1 МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1
79,00 ден. 92,00 ден.
ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (340,00 MKD * / 1 kg)
340,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
25,00 ден.
АНАНАС АНАНАС
Содржжина 0.2 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
ЦЕЛЕР ЦЕЛЕР
65,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (24,00 MKD * / 1 kg)
24,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БРОКУЛА /КГ БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
Прегледани