Продуктот е успешно додаден.

ДОМАТНО ПИРЕ КИМ 360Г

ДОМАТНО ПИРЕ КИМ 360Г
54,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000212
Информациии за производот "ДОМАТНО ПИРЕ КИМ 360Г"
Корисни линкови за "ДОМАТНО ПИРЕ КИМ 360Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДОМАТНО ПИРЕ КИМ 360Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 4,49 %

- 7,81 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 64,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.

- 8,16 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.

- 4,29 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
67,00 ден. 70,00 ден.
СИРЕЊЕ БАЧИЛО КРАВЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ БАЧИЛО КРАВЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (267,00 MKD * / 1 kg)
267,00 ден.

- 2,17 %

ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л
45,00 ден. 46,00 ден.

- 16,16 %

- 21,43 %

- 20,93 %

- 17,91 %

- 16,95 %

- 14,44 %

- 16,3 %

Прегледани