Продуктот е успешно додаден.

СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО 1Л

СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО 1Л
76,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000027
Информациии за производот "СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО 1Л"
Корисни линкови за "СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (580,00 MKD * / 1 kg)
580,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (67,00 MKD * / 1 kg)
67,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.

- 9,38 %

ЦЕВИТАНА МАНГО 500Г ЦЕВИТАНА МАНГО 500Г
145,00 ден. 160,00 ден.
СОНЧОГЛЕД ЧЕЗА БЕЛ ПЕЧЕН /КГ СОНЧОГЛЕД ЧЕЗА БЕЛ ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (120,00 MKD * / 1 kg)
120,00 ден.
Прегледани