Продуктот е успешно додаден.

ТАРТАР СОС КИМ 90МЛ

ТАРТАР СОС КИМ 90МЛ
21,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000196
Информациии за производот "ТАРТАР СОС КИМ 90МЛ"
Корисни линкови за "ТАРТАР СОС КИМ 90МЛ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТАРТАР СОС КИМ 90МЛ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПИЛЕ ЛУДОГОРСКО СВЕЖО ТАЦНА /КГ ПИЛЕ ЛУДОГОРСКО СВЕЖО ТАЦНА /КГ
Содржжина 0.2 kg (198,00 MKD * / 1 kg)
198,00 ден.
КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (459,00 MKD * / 1 kg)
459,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (335,00 MKD * / 1 kg)
335,00 ден.
ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (869,00 MKD * / 1 kg)
869,00 ден.
Прегледани