Продуктот е успешно додаден.

ФОЛИЈА АЛФОЛ СТРЕЧ 15М

ФОЛИЈА АЛФОЛ СТРЕЧ 15М
28,00 ден. * 39,00 ден. * (28,21% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000093
Информациии за производот "ФОЛИЈА АЛФОЛ СТРЕЧ 15М"
Корисни линкови за "ФОЛИЈА АЛФОЛ СТРЕЧ 15М"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ФОЛИЈА АЛФОЛ СТРЕЧ 15М"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 31,3 %

ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.5 kg (60,00 MKD * / 1 kg)
60,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 28,67 %

КАШКАВАЛ ВЕМИЛК МЕШАН ВАКУМ /КГ КАШКАВАЛ ВЕМИЛК МЕШАН ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (450,00 MKD * / 1 kg)
450,00 ден.
КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1 КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1
Содржжина 0.2 kg (559,00 MKD * / 1 kg)
559,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
Прегледани