Продуктот е успешно додаден.

ПОЛИТУРА АВАКС ПУМПА 500МЛ

ПОЛИТУРА АВАКС ПУМПА 500МЛ
125,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 004873
Информациии за производот "ПОЛИТУРА АВАКС ПУМПА 500МЛ"
Корисни линкови за "ПОЛИТУРА АВАКС ПУМПА 500МЛ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПОЛИТУРА АВАКС ПУМПА 500МЛ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (699,00 MKD * / 1 kg)
699,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (610,00 MKD * / 1 kg)
610,00 ден.

- 11,24 %

ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (117,00 MKD * / 1 kg)
117,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (41,00 MKD * / 1 kg)
41,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.
СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (392,00 MKD * / 1 kg)
392,00 ден.
Прегледани