Продуктот е успешно додаден.

ЧАЈНА КОБАСИЦА ГАВРИЛОВИЧ 80Г СЛАЈС

ЧАЈНА КОБАСИЦА ГАВРИЛОВИЧ 80Г СЛАЈС
60,00 ден. * 71,00 ден. * (15,49% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 005689
Информациии за производот "ЧАЈНА КОБАСИЦА ГАВРИЛОВИЧ 80Г СЛАЈС"
Корисни линкови за "ЧАЈНА КОБАСИЦА ГАВРИЛОВИЧ 80Г СЛАЈС"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧАЈНА КОБАСИЦА ГАВРИЛОВИЧ 80Г СЛАЈС"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 13,04 %

ВОДА МАЈА 1.5Л ВОДА МАЈА 1.5Л
20,00 ден. 23,00 ден.

- 7,81 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 64,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.

- 5,71 %

СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (325,00 MKD * / 1 kg)
325,00 ден.

- 5,63 %

ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (165,00 MKD * / 1 kg)
165,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.

- 3,65 %

- 2,53 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1
77,00 ден. 79,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.

- 21,88 %

МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1 МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1
75,00 ден. 96,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (60,00 MKD * / 1 kg)
60,00 ден.

- 16,41 %

СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (275,00 MKD * / 1 kg)
275,00 ден. 329,00 ден.
Прегледани