Продуктот е успешно додаден.

КОЛБАС СОЛЕТА СКАРАЏИСКИ ВАКУМ 270Г

КОЛБАС СОЛЕТА СКАРАЏИСКИ ВАКУМ 270Г
122,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 004732
Информациии за производот "КОЛБАС СОЛЕТА СКАРАЏИСКИ ВАКУМ 270Г"
Корисни линкови за "КОЛБАС СОЛЕТА СКАРАЏИСКИ ВАКУМ 270Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КОЛБАС СОЛЕТА СКАРАЏИСКИ ВАКУМ 270Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (103,00 MKD * / 1 kg)
103,00 ден.

- 12,84 %

КОРНИШОНИ ПОДРАВКА 670Г КОРНИШОНИ ПОДРАВКА 670Г
95,00 ден. 109,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.

- 13,88 %

- 28,68 %

Прегледани