Продуктот е успешно додаден.

САЛАМА ПОСЕБНА ПТУЈСКА 800Г

САЛАМА ПОСЕБНА ПТУЈСКА 800Г
199,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001677
Информациии за производот "САЛАМА ПОСЕБНА ПТУЈСКА 800Г"
Корисни линкови за "САЛАМА ПОСЕБНА ПТУЈСКА 800Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "САЛАМА ПОСЕБНА ПТУЈСКА 800Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 27,1 %

САЛАМА ПИК ВРБОВЕЦ СЕНДВИЧ /КГ САЛАМА ПИК ВРБОВЕЦ СЕНДВИЧ /КГ
Содржжина 0.15 kg (339,00 MKD * / 1 kg)
339,00 ден. 465,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 11,58 %

- 15,85 %

ШПАГЕТИ БАРИЛА 3 500Г ШПАГЕТИ БАРИЛА 3 500Г
69,00 ден. 82,00 ден.

- 7,53 %

ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден. 279,00 ден.

- 27,1 %

САЛАМА ПИК ВРБОВЕЦ СЕНДВИЧ /КГ САЛАМА ПИК ВРБОВЕЦ СЕНДВИЧ /КГ
Содржжина 0.15 kg (339,00 MKD * / 1 kg)
339,00 ден. 465,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 11,58 %

Прегледани