Продуктот е успешно додаден.

САЛАМА ПЕРУТНИНА ЕКСТРА 500Г

САЛАМА ПЕРУТНИНА ЕКСТРА 500Г
109,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001682
Информациии за производот "САЛАМА ПЕРУТНИНА ЕКСТРА 500Г"
Корисни линкови за "САЛАМА ПЕРУТНИНА ЕКСТРА 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "САЛАМА ПЕРУТНИНА ЕКСТРА 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 10,53 %

- 7,35 %

СОК КОКА КОЛА 1.75Л СОК КОКА КОЛА 1.75Л
63,00 ден. 68,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 3,17 %

- 8,16 %

- 25,63 %

СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (329,00 MKD * / 1 kg)
329,00 ден.

- 46 %

ЏОГЕР ВИЛЕДА ИЗИВРИНГ ЏОГЕР ВИЛЕДА ИЗИВРИНГ
1.485,00 ден. 2.750,00 ден.
Прегледани