Продуктот е успешно додаден.

КОБАСИЦА ЗЛАТИБОРАЦ СЕНДВИЧ СЛАЈС 100Г

КОБАСИЦА ЗЛАТИБОРАЦ СЕНДВИЧ СЛАЈС 100Г
99,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 019888
Информациии за производот "КОБАСИЦА ЗЛАТИБОРАЦ СЕНДВИЧ СЛАЈС 100Г"
Корисни линкови за "КОБАСИЦА ЗЛАТИБОРАЦ СЕНДВИЧ СЛАЈС 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КОБАСИЦА ЗЛАТИБОРАЦ СЕНДВИЧ СЛАЈС 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (479,00 MKD * / 1 kg)
479,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (374,00 MKD * / 1 kg)
374,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (335,00 MKD * / 1 kg)
335,00 ден.
САЛАМА ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШНА /КГ САЛАМА ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (759,00 MKD * / 1 kg)
759,00 ден.
КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (499,00 MKD * / 1 kg)
499,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (595,00 MKD * / 1 kg)
595,00 ден.
КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1 КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1
Содржжина 0.15 kg (505,00 MKD * / 1 kg)
505,00 ден.
КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1 КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1
Содржжина 0.2 kg (589,00 MKD * / 1 kg)
589,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
Прегледани