Продуктот е успешно додаден.

СЛАНИНА ЗЛАТИБОРЕЦ ДИМЕНА /КГ

СЛАНИНА ЗЛАТИБОРЕЦ ДИМЕНА /КГ
599,00 ден. * 645,00 ден. * (7,13% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 017756
Информациии за производот "СЛАНИНА ЗЛАТИБОРЕЦ ДИМЕНА /КГ"
Корисни линкови за "СЛАНИНА ЗЛАТИБОРЕЦ ДИМЕНА /КГ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СЛАНИНА ЗЛАТИБОРЕЦ ДИМЕНА /КГ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 5,37 %

ПЕЧЕНИЦА ЗЛАТИБОРАЦ ДИМЕНА КЛАСИК /КГ ПЕЧЕНИЦА ЗЛАТИБОРАЦ ДИМЕНА КЛАСИК /КГ
Содржжина 0.15 kg (529,00 MKD * / 1 kg)
529,00 ден. 559,00 ден.

- 5,15 %

СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА  /КГ СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (479,00 MKD * / 1 kg)
479,00 ден. 505,00 ден.

- 10 %

ПИВО ЗЛАТЕН ДАБ 0.5Л ПИВО ЗЛАТЕН ДАБ 0.5Л
36,00 ден. 40,00 ден.

- 2,56 %

ПИВО СКОПСКО 0.5Л ПИВО СКОПСКО 0.5Л
38,00 ден. 39,00 ден.

- 4,44 %

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
БРОКУЛА /КГ БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (210,00 MKD * / 1 kg)
210,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.

- 10,85 %

Прегледани