Продуктот е успешно додаден.

ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ 100Г

ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ 100Г
26,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001685
Информациии за производот "ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ 100Г"
Корисни линкови за "ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
36,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 3,17 %

КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.

- 11,66 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден. 429,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.

- 8,7 %

- 7,14 %

- 4,65 %

БАБУРИ ЖОЛТИ /КГ БАБУРИ ЖОЛТИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 4,79 %

РИБА ОСЛИЌ МЕТРО 800Г РИБА ОСЛИЌ МЕТРО 800Г
139,00 ден. 146,00 ден.

- 1,79 %

Прегледани