Продуктот е успешно додаден.

ВИРШЛА ПЕРУТНИНА КАШКАВАЛ 100Г

ВИРШЛА ПЕРУТНИНА КАШКАВАЛ 100Г
27,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001686
Информациии за производот "ВИРШЛА ПЕРУТНИНА КАШКАВАЛ 100Г"
Корисни линкови за "ВИРШЛА ПЕРУТНИНА КАШКАВАЛ 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ВИРШЛА ПЕРУТНИНА КАШКАВАЛ 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ЛУК /КГ ЛУК /КГ
Содржжина 0.2 kg (270,00 MKD * / 1 kg)
270,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 22 %

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.

- 7,32 %

Прегледани