Продуктот е успешно додаден.

ДЕСЕРТ МОНТЕ ЗОТТ ЧОКО 55Г

ДЕСЕРТ МОНТЕ ЗОТТ ЧОКО 55Г
30,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 002113
Информациии за производот "ДЕСЕРТ МОНТЕ ЗОТТ ЧОКО 55Г"
Корисни линкови за "ДЕСЕРТ МОНТЕ ЗОТТ ЧОКО 55Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДЕСЕРТ МОНТЕ ЗОТТ ЧОКО 55Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 17,02 %

ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.

- 27,94 %

СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (492,00 MKD * / 1 kg)
492,00 ден.
Прегледани